Bemutatkozás
Az MVM Energetika Zrt. jelentős műszaki tradíciókkal, gyártási hagyományokkal, tapasztalatokkal és kapacitásokkal rendelkezik mind az acélszerkezeti, mind az energetikai gépgyártás területén.

Mindezen gyártási feladatokat az MVM Csoport cégei közül 2020. évtől kezdődően a külpiaci gyártás tekintetében továbbra is az MVM OVIT Zrt. végzi, míg az MVM Csoporton belül az in-house elveknek való megfeleléssel az MVM TITÁN Zrt. valósítja meg. A két társaság szorosan együttműködik a megrendelések teljesítésében, így az eltérő piaci tevékenységek eredményes összehangolása érdekében mindkét társaságot egy, közös vezetés irányítja.

Erőművi gépek gyártása a kiskunfélegyházi energetikai gépgyárban történik, ipari acélszerkezetek pedig a gödi üzemben kerülnek előállításra, illetve a TITÁN tevékenysége között megtalálható a nagy méretű és tömegű áruk közúti, vasúti, vízi szállítása. Mindemellett elkötelezett támogatója a fenntartható fejlődésnek, így elektromos gépjárművek feltöltését szolgáló berendezéseket (e-töltő) gyárt, illetve hatékony és innovatív megoldásokat fejleszt az elektromos autók elterjedése érdekében.

A TITÁN termékei, szolgáltatásai és kapacitása tekintetében folyamatosan, - a jelenlegi üzletvitel szempontjából nagyobb figyelmet igénylő időszakban is - kiemelt elkötelezettséggel áll az MVM Csoport rendelkezésére. Küldetése, hogy biztosítani tudja gyors és flexibilis együttműködéssel a felmerülő gyártási munkálatok a lehető legmagasabb színvonalú és megbízható teljesítését.