Főoldal  »  Hírek  »  2021  »  OVIT-TITÁN e-töltőberendezésekkel „zöldülnek” az MVM Csoport tagvállalatai

OVIT-TITÁN e-töltőberendezésekkel „zöldülnek” az MVM Csoport tagvállalatai

Környezetünk védelmére és a fenntartható fejlődésre az MVM Csoport leányvállalata, a romániai Aqua Energia SA is kiemelt figyelmet fordít, így az elektromos meghajtású gépjárműveikhez OVIT-TITÁN töltőberendezést telepítettek. 

A kompakt, fali kivitelű 22 kW-os AC töltőberendezés minden MSZ és IEC szerinti előírásnak megfelel, illetve mivel Type2-es csatlakozókábellel szerelt a vandálbiztos berendezés, így szinte valamennyi elektromos gépjármű típussal kompatibilis. Az előlapi LED kijelzőjének köszönhetően pedig folyamatosan információt nyújt a töltési állapotról. Töltőberendezéseink műszaki paramétereit részletesen bemutató kiadvány elektronikus formában a következő linken érhető el: https://titan.mvm.hu/-/media/Files/EtltberendezsekKiadvnyMVMOVITZrtMVMTITNZrt.pdf 


Jövőbeni, új üzleti lehetőségként a folyamatban lévő Csoporton belüli, elektrifikációs projekt keretében foglalkozunk e-töltőberendezés gyártással és telepítéssel, illetve a kapcsolódó helyszíni kivitelezési munkálatokkal. Ezenkívül az MVM NEXT-tel való együttműködésben folytatódik az elektromos autók elterjedésének elősegítése, megfelelő darabszámú és üzembiztos e-töltőberendezés infrastruktúra kialakításával.